Acer 5742g Mac OS X Boot Sorun

mhmmdyldz

Kilopat
Katılım
16 Ocak 2015
Mesajlar
155
Makaleler
2
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dizüstü bilgisayarım Acer 5742g. İntel Core i3 380M. 8 GB DDR3 RAM. Ati radeon mobility HD 5470 olan sürümü.
Ama usbden bir türlü boot edemiyorum. Technopattan indirdiğim raw imajından win32 disk imagerdan usb belleğe yazdırıyorum ama boot etmiyor. Hatta bilgisayarımı kitliyor ama boot etmiyor. Neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce masaüstü bilgisayarıma kurdum ama notebookta boot edemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleğini boot edemedin isen, bios ayarların ile ilgili olabilir ya da USB'ye yazarken hata olmuş olabilir ya da indirdiğin RAW dosyası hatalı inmiş olabilir? MD5 kontrolü yaptın mı ?
 
Benim sorunum şu şekilde ; boot edecekken siyah ekranda kalıp bir tire var orada kalıyor. Boot ayarlarımda zaten hiç birşey yok .sadece hdd modu var ide ahci diye. Oda zaten ahci ama boot etmiyor. Siyah ekranda kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi versiyonu yüklemeyi deniyorsun? Yosemite, mavericks ? İnternet'ten DMG sürümünü indirip deneyebilirsin. Böyle bir sorunla karşılaşmıştım bence.
 
Açılışta devamlı 1 tuşuna bas bırak boot ekranı gelecektir. UEFİ bootu desteklemediği için Clover ile boot edemesin Chameleon bootu kullanman gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı