Çözüldü Ad.fly reklam virüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ömer çelik

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2014
Mesajlar
33
Yer
Nilüfer, Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Adını bilmediğim bir virüs bilgisayarıma bulaştı. Arada sırada genellikle yeni sekme açmak için fare tekerleğine bastığım zaman oluyor ve bazı sitelere girerken ad.fly gibi bir sayfa çıkarıyor ve zorla reklamı izlettiriyor. Ve bazı linklerde durmadan 50 kere basayım 50 kere reklam sayfasına yönlendiriyor. Gerçekten sinir bozucu arama sayfamda falan bir sıkıntı yok. Virüs taramasında bir sıkıntı çıkmadı. Ama virüs programım kafayı yedi. (synmatec endpoint) yardımcı olur musunuz? Chrome u silmek istemiyorum açıkçası favorilerim falan var. Bunları kaybetmek istemiyorum. Eğer favorilerim için bir yol varsa buna da yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ediyorum sorun sanırım geçmiştir. Her zaman belli olan bir şey değildi önüme tekrar gelirse buraya yazarım zaten. 2 nizede çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'de Chrome yer imleri C:\Kullanıcılar\KullanıcıAdı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default klasörünün içindeki Bookmarks dosyasında kayıtlıdır. Bu dosyayı yedekledikten sonra tarayıcınızı kaldırabilirdiniz. Eğer format atmanız gerekirse dosyayı aynı konuma kopyalayarak yer imlerinize tekrar ulaşabilirsinz.

Aynı sorunla tekrar karşılaşırsanız diye, aklınızda bulunsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı