Headset alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalar

Melih Seçgin

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
493
Yer
Muratpaşa/ANTALYA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fotoğrafçı
Herkese Merhaba
Arkadaşlar Gaming sistemim için kendime ve sistemime yakışır bir Headset almak istiyorum. Bu konuda pek bir bilgim olmadığı için sizlerden fikir almak istiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirseniz memnun olurum.
Headset alınırken nelere dikkat etmeliyiz? Minimum değerler ne olmalı? Fikirleriniz için bütçe belirtmem faydamıza olacaktır çok şaşalı bir şeye gerek yok CS:GO gibi tabir yerindeyse "Ses kasmak" gereken oyunlarda bana istediğimi versin yeterli. 200 TL civarında bütçe ayırabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. @MF @Recep Baltaş
 
Ses kasma olayı kulaklıkla çok alakasız. Sana bağlı bir durum. Ben de 10 liralık kulak içi telefon kulaklığı ile sesin yönünü algılayabiliyorum. G230 fena değil ona bakabilirsin.
 
G930 için değer sanırım G230 150 lira falan Türkiye'de 930'a 750 TL falan istiyorlar. Birde amazondan aldığımızda vergi düşüyor diye biliyorum.


Benimde kafama takılan nokta orası acaba kargo ücreti ne kadar?
Değişir. Amazon hesabı aç istediğin ürünü sepete ekle alma yerine kadar git orada amazon senden alacağı paranın tamamını yazar. Ortalama 20 dolar tutar diye biliyorum. Ama yani sana 300 TL'den fazlaya patlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı