Nvidia Kurulum programına devam edemiyor hatası

bthnyrtdn

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2014
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün gece bilgisayarıma format attım ve ekran kartı sürücüsünü yüklemek istedim fakat şöyle bir hata ile karşılaştım. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

AAPMy7.jpg


Ayrıca Driver Genius ile tarattığımda bu sonuçlar çıkıyor. İntel Chipset sürücülerini kurdum.


dnEdOL.jpg
 
Bilgisayarın eğer leptop ise ilk önce İntel HD Grapichs'i yüklemen gerek. Sonra tekrar başlat kurulumu. Eğer masaüstü ise tekrar format çözüm olabiliyor.
 
Aynı sorun bende de var. Format attım direkt NVIDIA sürücülerini kurmaya çalıştım olmadı. HD Graphics'i yükleyip tekrar denedim olmadı. @MF
 
@Silinen üye, büyük ihtimal BIOS'tan kullanılacak grafik işlemci integrated -entegre- olarak seçilmiştir. Aynı problem bende de vardı. Onu switchable olarak değiştirdiğimde sorun ortadan kalktı. Bir dene istersen.
 
Cihaz modelini belirtin. Switchable AMD sistemlerde olur genelde.
Aynı sorun bende de var. Format attım direkt NVIDIA sürücülerini kurmaya çalıştım olmadı. HD Graphics'i yükleyip tekrar denedim olmadı. @MF
Çift hesap açmışsınız. Bunu anlamamazı beklemiyordunuz umarım çünkü çok ucuz bir numara... Bir hesap daha açarsanız süresiz banlanacaksınız.
 
Kural ihlali yaptığımı bilmiyordum. Ve 1 aydır bu sorun ile uğraşıyorum. Bir türlü çözemedim. Kusura bakmayınız. Sorun hala devam etmekte. Aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor. Sanırsam donanımsal bir sorun... Yardımlarınız bekliyorum @MF @Murat5038

Laptop: LENOVO G580
GPU: Nvidia GeForce 610m
 
Bende güncelliyeceğim zaman tümden silip temiz kurulum yapacaktım ama sildim, kuramadım aynı hata bende de oldu. Sistem geri yükleme yapınca düzeldi. Ama şuan format atamıyorum, format sonrası sürücüyü yükleyemem diye korktuğum için ve tanıdığım 2 kişide bu sorun var ve bir türlü çözemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı