Ps4 Mü Yoksa 500 Dolara Daha İyi Birşey Alınır Mı?

emre_arii

Hectopat
Katılım
20 Mart 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar 500 dolar bütçem var. Zorlamsam 560 dolar olur amazondan ps4 mü yoksa bilgisayar bileşeni mi sipariş etmeliyim? Aklımda gtx 980 veya başka bileşenler var. Ps4 almaya değer mi ? İlgilenirseniz sevinirim kolay gelsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilgisayar tercih ederdim sizin yerinizde olsam. PS bence bilgisayara göre daha sınırlayıcı. TV bağlaman gerek her zaman TV kullanma fırsatın olmayabilir. Ama iyi bir sistem toplar isen daha özgür olursun. Tabi bu benim düşüncem konsol oyunları seviyor isen durum daha farklı.
 
Ben bütçeme göre bir kasa toplardım. Veya sisteme takviye yapardım. Bu benim düşüncem sizin kararınızı etkileyip daha sonra pişman olmanızı istemem. PS biraz test edin sizin bütün isteklerinizi karşılayıp karşılamayacağına bakın.
 
@Silinen üye laptopum var ama ekran kartı gt 650m isteklerimi pek fazla karşılamıyor. GTX 980 alacağım kasa özellikleri ıntel core 2 quad 4 gb ram cm kasa 750 w 80+ güç kaynağı var. Buna GTX 980 bağlasam sıkıntı çıkar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 4 al. Güzel makina. Gerçi 60 fps düzgün çalışan oyunlar pek olmasa da. Gerçi xbox ve ps'de de geçerli bu olay ;) Ama al. Sorunsuz oynarsın. Min: 30 fps. GENELLEME :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı