Hızlı koşup yorulmamak

Tabi ki geliştirebilirsin ama belirli seviyede. Örnek bir insan 1.60 1.85 boyu arasında genleri belirler. Süt içerse bol bol 1.85 olur. Ama kendine kötü bakarsa 1.60 da olabilir. Sizde kendinizi geliştirebilirsiniz. Umarım örneğim kafanızda oturmuştur.
 
Eğer spor yapacak zamanın yoksa ve benim yaşadığım gibi sende spor yapmayı sıkıcı buluyorsan boşver.
Shift'e bas ve rahatla.Hayatta herşey koşmaktan ibaret değil.
Ben şu ana kadar hiçbir cs oyununda koştuğumuzu görmedim :):):)
 
Cevabı çok basit 2 tür insan vardır. Bir senin gibi sprint yani kısa mesafe koşucuları. Kalkışını hızlı yapar 20 m de çok hızlıdır. Çita gibi. Diğeri ise maraton yani uzun mesafe koşucularıdır. Uzun mesafeyi yorulmadan koşarlar. Yabani köpekler gibi. Canlılar koşu konusun da dediğim gibi 2 türdür. Dert etmenize gerek yok yani.
1. dediğin özellikler bende var, koşmaya başlarken çok seri oluyorum ve hızlı koşuyorum bir süre sonra tıkanıyorum, peki bunu tıkanmadan nasıl devam ettirebilirim ? Nefes alma teknikleri vs. varmıdır ? Bu arada bende ''Sigara Kullanmıyorum'' :)
 
@Silinen üye İllaki vardır, ama yanlış egzersizler bünyeyi çok yorar ve sıkınıtı çıkarırır. En iyisi doktora gidip onun söylemesidir. Çünkü herkesin vücudu farklıdır. Sana bir şey söylerim ama yol da düşüp bayılabilirsin. Anlatabildim mi?
 
Eğer önemli bir sağlık sorunun yoksa; her akşam yada sabah kafana göre (ben akşamları tercih ediyorum) dışarıya çık ve jog yap. Kendine bir mesafe belirle mesela ilk hafta 1 km koş ve kapanışta son 100 metreyi sprint ile bitir. Sonraki hafta çıtayı artır. Böylelikle hem vücudun dinç kalır kolay kolay hamlamazsın. Hemde çok daha iyi ve çok daha uzun süre sprint atabilirsin.
 
Benim de bahsettiğim buydu doktor derken gizli tansiyonun olabilir. Kalbin olabilir. Bilmediğin hastalığın olabilir. O yüzden önce doktoruna danış.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı