FM2+ anakarta FM2 işlemci takma

Azz Hocam şimdi ana kartı aldım ya işlemciyi 7850k almayı düşünüyorum X4 860K alıp boşuna ekran kartının yer kaplamasını istemiyorum ileride çok iyi bir şey almayı düşünüyorum. Ama bir yandanda 7850k alırsam ekran kartı alınca işlemcinin içindeki r7yi kullanamam sanırım ? Kullanılıyorsa veya kullanılmıyorsa ona göre fikrim değişir :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A10 7850K satın alıp ileride çok iyi bir ekran kartı satın aldıgınız zaman A10 un içerisindeki ekran kartı ile beraber çalışmazlar. A10 sadece R7 250 ile DG olabiliyor. Oda çok ekstrem bir performans artışı saglamıyor. Siz X4 860K + R7 250 satın alın. İleride çok iyi bir ekran kartı satın almak isterseniz R7 250 yi elden çıkartıp gene alırsınız.
 
Azz Hocam çok teşekkür ederim bu benim için çok önemliydi bir yandanda ana karta sanırım boşa para vermiş oldum :D O.C. ile maximum ne yapılabilir o işlemciye?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OC işlemciden işlemciye değişir. Satın aldıgınız anakart X4 860K ile uyumlu ve yüksek bir chipset sürümüne sahip. 860K yı 4.5 GHZ seviyelerine çeken arkadaşlar var. Sistemin son halinide yazın tekrar gözden geçirelim.
 
Ana Kart: www.hepsiburada.com: MSI A88X-G45 GAMING Amd A88X 2400MHz(OC) DDR3 Soket FM2+ ATX Fiyatı

İşlemci: www.eksenbilgisayar.com: AMD Athlon X4 860K Black Edition, 3.7 GHz (4 GHz), Soket FM2+, Quad-Core İş

Kasada Kararsızım Sanırım Biraz Pahalı Şık Oyuncu Kasası Alıcam :)

Ram Olarak Bir şey seçmedim ama 4gb x mhz bir şey lazım.

Güç Kaynağı 500> + kaliteli olması şart ondada karar veremedim.

Neyi unuttum ben :D + tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

İşlemci soğutucusunu unuttum 4.5e çekersem nasıl bir şey tavsiye ediyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı