Amd 8750M Performans Sorunu

  • Konuyu başlatan EZLN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3B

EZLN

Kilopat
Katılım
21 Mart 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar;
Arkadaşlar benim bilgisayarım Acer Aspire E-1 572G.
Bilgisayarımı ilk aldıgımda Win8'di ama oyunlarda performans alamadığım için w7ye geçtim.
Acerin sitesinden bütün driverları indirip yükledim, bundan yaklaşık 2 hafta önce bir otomatik güncelleştirme geldi ve bilgisayarımı güncelledim. Ondan sonra çok iyi net görüntü aldıgım cs1.5'de kasmalar felan yaşamaya başladım. Ekran kartımın son driverini amd'nin sitesinden indirdigimde ekran kartımı Amd Hd8000 serisi olarak görüyor, yani başka sürücüler tam olarak tanımlamıyor.

Şimdi sizlerden ilk olarak kullanan arkadaşlar varsa istegim(güncellemeden sonra ekran kartının ayarları gittigi içn) çok iyi görüntü ve performans almak için tam olarak AMD'nin oyun ayarlarını nasıl yapmalıyım ve birde sizce güncellemenin ekran kartımı bozması gibi bir ihtimal var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim grafik kartta seninkinden. Bende windows 8 iken sonradan Windows 7 yaptım ve biraz performans düşüşü yaşadım bu yüzden sana Windows 8 veya 8.1 kullanmanı tavsiye ederim. Şu an ki işletim sistemin Windows 8.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bana game ayarlarınızın resmini atabilir misiniz? 8.1 yükledim şuan ama yine tam olarak verim alamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur kardeşim yalnız bu ayarları kendinede yap. Windows pil ayarından yapabilirsin oyunlara geldiğimiz zaman değiştirilebir grafik ayarlardan yüksek performansı seç o oyun için.


Adsız.png

eeee.png
 
8.1 yükledim,hala aynı sorunu yaşıyorum fps felan 100 ama bir sorun var oyunda hafif bir kasma var tam olarak verimli degil,amdnin sitesinden indirdigim driverlar benim ekran kartımla uyumlu degil,Yüksek Performansta çalıştırıyorum degiştirilebilir grafikleri ayarladım acaba cs için Oyun ayarlarında doku süzme vs. gibi ayarları degiştirmem mi lazım onu bilmiyorum ayarları ne yapcagımı bilmiyorum.
 
Benim notebook samsung ve ben tam olarak kendi driverimi SW update yazılımdan indiriyorum. SW update yazılımı indir.

Link :http://orcaservice.samsungmobile.com/SWUpdate.aspx

Sonrasında ise programı aç, programın arayüznden sol alt köşede model bulun yazısına tıkla ve ekrana gelen yeni arayüzde model bulun'a bas. Sonra ülkelerin bulunduğu ekranda Türkiye'yi bul ve tıkla ve sonra series 3 tıkla bundan sonrada np370r5e-s05tr yazısını bul ve tıkla gelen ekranda da Windows 8'e tıkla ordan kendi AMD driverini indir.

swokdsf.png
asdasdsa.png
dfdfsfsd.png
Adsız.png
sda.png
df.png
dsf.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üstad çabaların için çok teşekkür ederim ama benim Notebook'un markası Acer E-1 572g, Samsung degil. İşletim sistemimde şu an 8.1. Başka hiç bu sorunu yaşayan yok mu çok merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı