4000 TL'ye AMD FX X8 9590 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

Sisteminiz ne amaçlı kullanılacak? Oyun içinse o işlemci alınmamalı, onun yerine i5-4690k alınması daha iyi olur. O.C yapabiliyorsanız yapamıyorsanız ise i5-4690 alın, RAM için 8 GB yeterlidir. Artan parayla da MSİ GTX 970 alınması sizin için daha iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçende R9 290x 8 GB modelini web'e özel kaçırmasaydın keşke. GTX 970'in ile GTX 980 arası bir karttı. Fiyatı 1.299 Tl ydi. Ayrica çok yanlış işlemci seçmişsin, anakart yeterince Watt sağlayamaz. PC kapanır ya da hiç açılmaz. 4000 tl sisteme 250 GB SSD öneriyorum. İşlemci i5 seviyesi, arkadaşın önerdiği yeterli. RAM 8 GB yeterli. İlerde 4 GB ilave yapabilirsin. Bundan 1 2 sene sonraki oyunlarda belki ihtiyaç duyabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png

Bazı şeylerden kısıp fiyatı düşürebilirsin. İyi sosyaller :)
 
Teşekkürler arkadaşlar ama bir şey sormak istiyorum. i5 işlemci neden daha iyi ve parça secerken hangi özelliklerine dikkat etmem gerekir ve bilgisayarı oyun için kullanacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak i5 önermemizin nedeni yeni soket kullanmasıdır. AMD soketi eski, ondan dolayı öneriyoruz ve az güç çektiğinden dolayı Intel alınmalı. Parça seçerken işlemci olarak ekran kartını darbogaz yapmaması gerekir, güç kaynağının Watt önemli. Aslında bütün parçalar önemli bence. ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, son bir ricam daha olacak. Bana 4000 tl civarı bir oyun sistemi toplayabilir misiniz? Peki anladıgım kadarıyla AMD yerine İntel tabanlı olması daha iyi galiba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bana bu fiyata güzel bir sistem toplayabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı