Amazon Razer Chroma 7.1

Xectuonel

Kilopat
Katılım
14 Haziran 2014
Mesajlar
346
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Daha önce Amazondan Logitech G930 almıştım. Daha sonra 5-6 ay kullandım. Ama anakartı bozulmuş. Penta bilişim e yolladım. Ben 240 TL ye aldığım kulaklık için benden 340 TL para istediler. Bende geri yollayın dedim. Yenisini alırım dedim. Ve Dün gece Amazondan Razer Chroma 7.1 satın aldım.
Şimdi orda bir sorunum var. İmport fees Deposit diye 134 TL daha kesti benden. Ben Amazon a sordum. Dediler ki gümrük de sorun olursa o para ile halledeceklermiş. Eğer bir sorun olmazsa geri yatıracağız dediler. Doğrumudur. Bunu öğrenmek istedim. Bilen varsa yardımcı olabilirmi.
 
Burada daha yardım isteyeceğim. :D

Belki inanmayan olabilir. Bunun için ekran alıntısı aldım. Ve bu konuyu kulaklık geldikten sonra rehber niteliği taşımasını isterim.
gk1PX2.jpg
Bu resimde aldığımın kanıtı.
GvrZ2v.jpg
Bu resimde ise Türkiyeye gönderilip gönderilmediğini anlamak istiyorsanız. This item ships to İstanbul, Turkey. learn more Böyle yazar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O parayı almalarının sebebi gümrükte bir sorun ile karşılaşılırsa o paradan kesilecek olmasıdır. Bu iyi bir şey çünkü gümrükte bir sorun çıkarsa siz uğraşmıyorsunuz. Eğer aldığınız ürün 75 € nun altında olsaydı o parayı almayacaklardı. Eğer gümrükte sorun çıkmazsa size o parayı geri iade edeceklerdir.

Bu arada şu monitörün bana kaç TL ye geleceğini hesaplayabilecek birisi var mı ? (Kargo gümrük dahil)
Amazon.com: BenQ G-SYNC Hybrid Engine 24-Inch Gaming Monitor XL2420G: Computers & Accessories
 
Bu kadar güzel ve sağlıklı bilgileri bildikten sonra alacağınız ürünün toplam ne kadara geleceğini öğrenmek için ürünü sepete ekledikten sonra ödeme sayfasına kadar gidip, son aşamada ödeyeceğiniz tüm tutarı görebileceğinizi bilmemeniz garip oldu açıkçası. (n) @adn1925
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı