R9 280X Sistem Sleeping Dogs Kasma ve Catalyst Ayarları

Ben oyunu oynadım bitirdim ve senin dediğin gibi o sorunla karşılaşanı görmedim. 6.5 GB'lık kısmın fotosunu alabilirmiyim.

Bu arada arkadaş Sleeping Dogs oynuyor Call of Duty Adwanced Warfare nerden geldi ? 4GB ram yeterli Sleeping Dogs için. Optimizasyon sorunlu olduğu için çoğu ekran kartında böyle sorunlar oluyor.
 
Bu videoyu(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) izlerseniz görürsünüz. Sağ taraf 4gb ram takılı iken sol taraf 8 takılı iken 4 takılı iken sürekli kasma halinde darboğaz'a düşüyor ama sol taraf'a bakarsak 6gb ram kullanımı var sürekli daha bile artabiliyor. @Silinen üye şimdi nasıl bitirdiniz onu düşünün bakalım :) :)
 
İşlemciyi belirtin ve Ekran kartı sürücüsünün AMD catalyst 14.12 olduğundan emin olun Ekran KArtının Cd sinden yüklediyseniz sadece GPU tweak we Amd catalyst center ' i yükler amd kendi sitesinden Ekran Kartının sürücüsünü kontrol edin.
 
Benim sorum şu konu Sleeping Dogs iken neden Adwanced Warfare'yi örnek gösterdiniz onu anlamadım boşuna konuyu kirlettik. Bu arada konudaki videoyuda kaldırsanız iyi olur Sleeping Dogs için 4 GB Ram yeterli.
 
Ekran kartınız güncel değil.
kjPpXW.png


Birde benimkine bakın isterseniz.
kjPpXW.png
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı