Asp.Net kaynak önerisi

Barış Özel

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2014
Mesajlar
765
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anadolu meslek lisesi öğrencisiyim. Okulumda geçen sene C#,HTML,CSS gibi dersleri gördüm ve bu derslerde gayet başarılıydım. Bu sene ise Asp.Net görüyoruz ve bu dilin yaygın olarak kullanıldığını öğrendim. Bu dili kullanarak güzel siteler yapmak istiyorum ama Youtube'da yeterli bir kaynak bulamadım. Asp.Net için internet üzerinden kendimi geliştirebileceğim kaynak önerebilecek var mı?
 
Web'i bir platform olarak düşün ki zaten Web bir platform. Fakat bu platformda kullanacağın yazılım dilini yaygın dillere göre seçme! Kesinlikle eğer bir değişkene değer verebiliyorsan sen bu işi yapabilirsin demektir ve hayatın boyunca aklına getireceğin tek bir şey olsun ; Proje ney ? Hedef kitle kim ? En yatkın yazılım dili hangisi ?... Bu Developer topluluğu içerisinde bazılarının söylemekten korktuğu bir şey var aslında ; Yazılım geliştirme bilgin yeterli mi ? -Evet. Üzerinde çalıştığın projeler neler ? -Cevap yok... En güzeli şu bir problem bul kendine, çözüm sürecini planla. Daha sonra ister pseudo code ister algoritma senin takip edebileceğin şekilde şemayı hazırla ve kilit noktaları bul. Misal ürün tanıtımı, reklam, farkındalık projesi gibi içeriklere sahip olan bir site yapsam Bootstrap + HTML - CSS olarak kendime bir yol çizerdim. Gene başa dönücek olursak Asp .NET için en iyi kaynak MVA, Pluralsight, AcikAkademi olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı