Youtube İçin Profesyonel Mikrofon Tavsiyesi

Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
1.327
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. 6 ay gibi bir süredir Youtube'daki kanalıma (çok olmasa da) aktif bir şekilde video yüklüyorum. Her videoda da kaliteyi daha arttırmaya çalışıyorum. Arada bir arkadaşlarla yaptığım VLOG serimiz falan var. G230 headset kullanıyorum ve rahatsız değilim. Performansı benim için gayet yeterli. Ancak şöyle bir problem var ki mikrofonu ağzımın içine kadar sokmadan (!) sesim düzgün gelmiyor. Bir de sadece takan kişinin sesini alıyor. Böyle olması iyi ancak bazen arkadaşlarımla beraber videolar çekiyorum ve sesimizi kaydetmek için webcam mikrofonunu kullanmak zorunda kalıyorum. Bilirsiniz zaten webcam mikrofonlarının kalitesini. Bana bir mikrofon lazım anlayacağınız üzere. Ama sırf mikrofon istiyorum. Blue Yeti gibi. Fiyat belirtmiyorum çünkü ne kadar tutacak hiç bir fikrim yok. Olabildiğince ucuz olsun istiyorum (30 TL falan değil yanlış anlamayın). Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. @SypeR @Recep Baltaş


(Not:Eğer kaliteyi daha da iyi yapacak makul fiyatlı ses kartı vs. varsa yine tavsiyede bulunabilirsiniz.)
 
300 TL yine pahalı ama. ben şöyle 75 - 200 TL arası bakıyorum ama eğer olmaz derseniz biraz daha para biriktirmek zorunda kalacağım. 1-2 öneri bulayım bakacağım kenarda köşede ne kadar var diye. Sonra boşu boşuna kürek çekmeyelim. Dolar da dolmaya devam ediyor zaten.
 
Tamam not aldım. Şu an aklıma bir fikir geldi sanırım para biriktirmeme gerek bile olmadan alabilirim. :D Neyse şimdi birinci seçenek Blue Snowball. İkinci seçenek olarak Apextone UMC-20 düşünüyorum. İyi midir?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı