Amd 8750M Performans Sorunu

  • Konuyu başlatan EZLN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3B
Oyun ayarlarından var ise OpenGL-Software falan bunları değiştirir misiniz ? Tahminen çözülecektir.
 
Saffet Driveri temiz bir şekilde kurdum, bu seferde aygıt yöneticilerinden baktıgımda ekran kartımı 8600/8700 M serisi olarak görüyor. Görüntüde Acer'in sitesindeki drivere nazaran biraz düzelme oldu ama sanırım ben W7'ye geçecegim. 8.1 filan en iyisi dediginizden yükledim ama hiçbir şey degişmedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak sen şöyle galiba tam yükliyememişsin sen ekran kartı driverini tamamen sil program ekle kaldırdan ve aygıt yöneticisindende sonrasında kur olması lazım çünkü ben bu kartla far cry 3 oynamış insanım. Eğer format atıp w7'ye geçersen direk bu benim gönderdiğim driveri kur.
 
Hocam temiz kurulum yapmayı biliyorum her türlü denedim, sorun Acer'in sitesinde verdigi driverda sanıyorum bir de Samsung'un verdigi driveri deneyecegim, biraz iyilişme oldu, ekran kartı iyi. Ben de daha önce oynuyordum zaten. Gayet güzel performansla. Sorun driverda yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı