Asus N550JV Sistemde GT 750M Harici Ekran Kartını Devreye Sokma

gokan90

Kilopat
Katılım
13 Ekim 2013
Mesajlar
208
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kullanmakta olduğum Asus n550jv bilgisayarımda İntel HD 4600 ve Nvdia GT750m grafik kartları bulunmakta. Benim istediğim bütün uygulamalarda örneğin, KMplayer ile video izlerken veya internetten video izlerken Nvdia'yı kullansın. Açılan konulara baktığımda nvdia denetim masasından tercih edilen sürücü olarak "yüksek performanslı nvdia sürücü" seçilsin yorumları yapılmış fakat işe yaramamaktadır. Bir başka öneri olarak nvidia inspector kullanılsın denilmiş fakat o program yoluyla nasıl yapılacağını bulamadım. Nvidia'yı birincil ekran kartı yapmanın yolu nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç seçeneklerini yüksek performans olarak seçtiysen,nvidia denetim masasından da yüksek performanslı NVİDİA işlemcisi ve GTX 750m yi seçtiysen bilgisayarın Gtx750 yi kullanır. Ama video izlemek için illa Gtx 750'yi kullanmana gerek yok İntel Hd Graphics 4600 zaten 4k/30fps destekliyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı