Galaxy S5 Androıd 5.1

  • Konuyu başlatan ROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3B

ROG

Hectopat
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
340
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Lise
Arkadaşlar bu lanet olası Samsung neden 5.1'i vermiyor. Galaxy S5,e ?

Nexus alacağım seneye Samsung gereksiz bir marka güncelleme vermiyorlar Galaxy S5 5.0 ile resmen öldü. Kendimi küfür etmemek için zor tutuyorum. Note 4 bile geç aldı güncellemeyi. Donanım çok iyi ama güncelleme çok kötü. İnşallah iflas edersin Samsung.
 
Androd 5.0 alan neredeyse her cihaz sorunlu oldu bazılarında sorun yok ama hard reset atmayı denedinizmi ? Bu arada 5.1 i bekleyin tabi geç gelecektir daha samsungu saymasak bile nexus serisi hariç hiç bir seri almadı 5.1 i 2 ay içinde alırlar stabilleşir her cihazda oluyor bu sorunlar G3 te bile var :) , S5 e gelecek olursak bencede kötü seçim olmuş güzel telefon değil donanım olarak tabi rakipleriyle aynıda plastiğe o kadar para verilmez bana göre samsungun şuana kadar ürettiği 2 telefon var S6 ve note 4 gerisi çöp. (Bunu niye dedim ben ya).
 
Saamsung güncelleme alanında çok kötü. Note 4 donanım olarak harika, mükemmel ama güncelleme olmadığı sürece Samsung çöptür.

Hocam 5.1 daha bismillah yeni çıktı. 5.0 çoğu cihazlarda sorunlu. Başka ülkelerin Stock Romunu deneyebilirsin. Wipeleri yapın.
Hocam sende Note 3 var ama daha 5.0 ' ı almadın, nasıl bu kadar sakinsin. Ben olsam kafayı yerdim ya. Daha yeni Note 3. Arkadaş Apple 3 sene güncelleme veriyor, Samsung 2 yıl, Google 3 ila 4 yıl. HTC 3 yıl, LG 3 yıl. Bence android'de güncelleme alanında kimse Google'ın eline su dökemez.

Seneye Samsung kendini duzeltirse Note 5 veya S7 alabilirim. Ama 4 seçenek var.

1- Sony
2-HTC
3- Google Nexus
4- LG
 
Android cihazlarda güncelleme için telefon alacaksan google nexus almalısın. Ayrıca telefonundan memnunsan neden bu kadar güncellemeye takıyorsun. Güncelleme veriyorlar da telefona daha mı güçlü oluyor,tam tersine telefonlar ağırlaşıyor.
 
Doğru Google önde. Tabiki kızgınım. Tek eksik ve kanayan yarası güncelleme. Şuan 5.0 Rus Lollipopu kullanıyorum. Ben kendimi geçtim Note 4 şuan amiral gemisi cihaz. Onlara gelmedi daha hazırlanıyormuş. Note 4 ün arayüzü 5.0 gelmese bile mükemmel olmuş. Benim kızdığım kesin bir tarihte vermiyolar her soruşumda "Kesin bir tarih yok" cevabını alıyorum.
 
Son düzenleme:
Bence Samsung un eleştirilecek tek yanı eski telefonlara desteği çabuk kesmesidir . Güncelleme konusuna da gelirsek android 5.0 bildiğim kadarıyla daha piyasadaki bi çok telefonda yok. Ki S5 e gelmesininde uzun sürmesi normal çünkü saf android i samsung cihazla uyumlu hale getirmek o kadar kolay değil . Note 4 de bahsettiğiniz olay ise Samsung un yeni basitleştirilmiş touchwiz arayüzüdür .
 
Bende note 4 var ve hala gelmedi güncelleme. 4.4.4 kitkat var ama sammobile a göre konşu ülkelerimizin çoğunda çıkmış 13 martta ama bize neden hala gelmedi anlamıyorum.Bu telefondan sonra bir daha bende Samsung almam.
 
Bende note 4 var ve hala gelmedi güncelleme. 4.4.4 kitkat var ama sammobile a göre konşu ülkelerimizin çoğunda çıkmış 13 martta ama bize neden hala gelmedi anlamıyorum.Bu telefondan sonra bir daha bende Samsung almam.
Güncellemelerin ülkelere farklı zamanda gelmesenin sebebi ülkelerin alt yapılarıyla alakalı birazda. Çünkü note 4 dediğimiz telefonun birden fazla sürümü var. Bu telefonların donanımlarıda farklı. O yüzden güncelleme geldimi birden gelemiyor. Apple da böyle değil çünkü bir iphone 6 nın diğerinden farkı yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı