700 TL'ye Monitör Tavsiyesi

dravenfix

Hectopat
Katılım
28 Mart 2015
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar;

Bende GTX 970 vardı ve 1 tane daha alarak SLI yaptım. Denetim masasında vs. her şey yerli yerindeydi, SLI etkinleştirdim vs.

Tek bir GTX 970 ile Ultra Farcry4'de(Anti Alising dahil.) 60Fps alıyordum. SLI İle 100'e çıktı tamam sorun yok fakat SLI açınca ekranda(monitörde) titremeler oluyor ve oyunu actıgım zaman oyun sapıtıyor.

Monitörüm bayağı eski.(5yıllık) Laf yapanlar var 5,5 milyara PC topluyosun ama monitörün ne :D para kalmadı. :)) Bu hafta alıcam ASUS'un. Eger monitörde sorun varsa bu hafta almayı düşünüyorum. Monitör önerebilir misiniz ? FULL HD olucak, iyisinden olsun. 700TL bütçe var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Titremelerin sebebi Vsync olabilir. Vsync pasif oynarsanız monitörünüzün desteklediğinden daha fazla FPS yüklemiş olursunuz. 60 Hz monitör 60 FPS işleyebilir.
 
Konu ciddi ise şunu yap: Çözünürlüğü düşür oyuna gir daha sonra tekrar ayarlara gir bu sefer çözünürlüğü MAX yap, düzelecek.
 
Konu ciddi ise şunu yap: Çözünürlüğü düşür oyuna gir daha sonra tekrar ayarlara gir bu sefer çözünürlüğü MAX yap, düzelecek.

Yeni bir monitör aldım 700TL'ye(asus) deneyecem. Bu arada monitöre cok ısındım. :) 2Tane HDMI girişi vardı, 1 isine playstation 3, birisine kasayı taktım. Menüsüyle PC'ye dönüp oyunların indirmesini başlatıp ordan PS3'e geçip GTA 5 oynuyorum. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı