3400-3500 TL'ye Dell Inspiron Laptop Alma

Flubberbass

Kilopat
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar amacım 3400 3500 tl civarinda bi oyun laptobu almak ancak bu işlerden pek anlamıyorum, başlıkta da belirttiğim gibi Dell inspiron modelini beğendim ancak sizin goruslerinize de saygi duyarım. Estetik olarak çok hoşuma gittiği için seçtim. GTA5, bf4 gibi güçlü oyunları kaldırsın istiyorum. Bir de şu dell inspironun ayni fiyatta bir AMD ekran kartlisi, bir de gt 750m ekran kartli modeli var, sizce hangisi daha iyidir? Çok uzun oldu ama cevaplayan olursa sevinirim. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben pek anlamıyorum açıkcası. Direk link atarak bana gösterebilirseniz ordan özelliklerine bakarım :)

Yok mu bi el atacak ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için kasa toplamanızı öneririm. Bütçenize uygun güzel bir kasa toplanır . İlla notebook alacak iseniz MSI , ASUS markalarına bakın derim.
 
Monster almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Teknik servisi en iyi olan firma monster'dır. 4 Kere alışveriş yaptım zerre pişman olmadım. Hatta bir keresinde gtx560m li bi makina vardı, arkadaşa aldığımız, ekran kartının üzerine tornavida değdirip patlattı. Ve servise yolladık. Ürün 4 gün sonra geri geldi, içine baktığımızda ekran kartını sıfırı ile değiştirmişlerdi ve birde not vardı kutuda, "bir dahakine herhangi bir işlem yapmadan önce cihazın pilini çıkarmayı unutmayın" diye. Artık siz düşünün.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı