Angle Snapping Bloddy V7MA ve KINZU V2 Pro'da Mevcut mu?

asterixnxx

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2015
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar. Bugün sevgili @Recep Baltaş ve sevgili @Ali Güngör 'ün hazırlamış olduğu incelemeyi izledim. Bir Counter Strike Global Offensive oyuncusu olarak bu özelliği test etmek istiyorum. Elimde 2 adet gaming mouse var. Biri Bloody V7MA, diğeri ise steelseries KINZU V2 Pro MSI Edition. Bu özellik bu iki mouseta mevcut mu bilmiyorum. Eğer mevcutsa nasıl aktive edebileceğimi, değilse hangi mouselarda bu özellik mevcut yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :sinsi:
 
Farelerinin ayarlarını yaptığın yazılımlar vardır. Markanın sitesine girip faren için yazılımı indir, kur ve sonra bizim Havoc arayüzünde gösterdiğimiz gibi Angle Snapping ya da alternatif adıyla Angle Correction ayarı var mı yok mu bir bak. Özellik olarak listelere konulmuyor genellikle ancak yazılımda bulabiliyorsun varsa.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı