Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Windows 8.1

Onur Elgin

Hectopat
Katılım
12 Mart 2014
Mesajlar
7
Arkadaşlar merhabalar.Üniversite öğrencilerine ücretsiz Win 8.1 veriliyormuş, forumda da gördüm başlıklarda bunu ama rektörlüğe gidip sormama rağmen bir bilgi alamadım(kimsenin haberi yok).Anadolu Üniversitesi Örgün öğrenci olarak okuyorum.Lisansı nasıl alabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
 
Microsoft DreamSpark bu siteye edu e-postan ile kayıt oluyorsun bu siteden win 8.1 serial veriyor.
Denedim evet onu ama mail adresini yazınca bir hata ile karşılaştım.Mailimide kontrol ettim, sorun onda değil.Dreamspark sitesinde solda öğrenciler için ücretsiz lisans falan gibi birşey diyordu ordan denedim.Win 8.1 Proyu seçtim endustry falan gibi birşeyde yazıyordu yanında sanırım.Mailime onay için posta geldi onu tıklayınca hata verdi.Onaylanamadı falan gibi.Çözemedim anlayacağın :/
 
Kardeşim destek birimiyle iletişime geç İngilizce olarak. Ben her yolu denedim vermediler, en son destek birimiyle iletişime geçtim o zaman kabul ettiler.
 
Şunu belirtmek istiyorum ben edu uzantılı email ile degilde hotmail ile kayıt olup giriş yaptım win8.1 indirip lisans'da aldım halada o hesabımı kullanıyorum hiç bir sorun yok denemenizi tavsiye ederim hotmail ile kayıt olmayı sonucu bildirirseniz memnum olurum.
 
Bende hotmail ile kayıt oldum ama öğrenci belgesi falan belgeler temin etmeme rağmen kabul etmediler. En son destek biriyle iletişime geçtim öyle kabul ettiler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı