Youtuber Olmak İçin Neleri Bilmem Lazım ?

Sana ne yakın geliyorsa onu seç :) kimseye bakma. Mesela many diyince akıllarına sen gelceksin. Gider buz kralı gibi bişey koyarsan aklarına gelmezsin. Anlatabilmişimdir inşallah :)
 
Meraba arkadaşlar. Ben de bir youtube kanlı açtım. Hatta 3 arkadaş açtık yazın başlıyor. İsmi Tolumbat Games. Genellikle aksiyon korku atacağız ve bilgiye dayalı videolar Vloglar atcaz ama benim PC RAM 1 GB oldugu icin yazin RAM alcam oyle baslicam. RAM kac GB aliyim bide daha neler yapmam lazim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gün geçmiyor ki bir insan daha YouTuber olamaya heves etmesin. Ben bıktım, siz bıkmadınız mı? Bilmen gerekenleri ben sana söyleyeyim:

Oyun oynamak basit. Bunu video haline getirip insanlarla paylaşmak da basit. Şahsi fikrim şudur ki, bir kanala bir şey tat katıyorsa o da oyunu oynayanın bilgi birikimidir. Yaşantısıdır, sohbetidir. Ancak bunlarla diğerlerinden bir farkı olur. Oyunu yaşatır. Sana bir şey katar. Ben 15-40 dakikamı ayırıp da azıcık bir zeka parıltısı göremeyeceksem, tonla küfür duyacaksam bu zaman kaybıdır. Çünkü oyunu herkes oynar öyle değil mi?

Demem o ki, biraz büyü. Yaşanmışlıkların olsun, genel kültürün olsun. Oyunun hikayesini izleyiciye layıkıyla akatarabilecek kadar İngilizcen olsun. Buna zaman ayırmak yerine derslerine çalış, iyi bir geleceğin olsun. Kanaatimce bilmen gerekenler yalnızca bunlar.
 
Güzel ve akıcı konuş , konuşman izleyenleri etkilesin, çekici bir konuşma tarzın olsun. İzleyicilerin işine yarayacağı şeyler hakkında videolar çek bence. Yayın haklarına dikkat et. Başarılar dilerim.
 
Öncelikle kanalının ismi İngilizce olmasın. Türkçe bir isim bul.Ha eğer illa ki İngilizce kanal açmak istiyorsan içeriğin de İngilizce olsun.Herkesin bilmediği oyunları çek ve YouTube'u para kazanma aracı olarak asla görme, eğer görüyorsan yanlış yoldasın.Bence oyun kanalı açmak yerine daha orijinal bir şey yapmalısın. Zaten her Gmail hesabı açan 2 tane video atıp "YouTuber" oluyor ( O ne demekse acaba.)Ben eğer seni izleyecek olsam farklı içeriklerin için izlerdim.Ha bu arada sesinin tam yerine oturması için bence biraz daha beklemelisin.
 
Kardeşim, daha kanal ismini ne koyacağını bilmiyorsun fakat kanal açacağım diyorsun. Daha baştan özgün olmayı kaybetmişsin, bence hiç uğraşma bile :)
 
Küfüre takılma, küfür ediyor diye izlediğim adamlar var benim mesela " singsing " adam çatır çatır küfür ediyor ama acaip komik oluyor küfür etmeye başlayınca. Ayrıca yaptığın işte kesinlikle üst düzey bilgiye sahip olman lazım. Hevesle araştırıp bıraktığın şeylerle yürüyemezsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı