nVidia’nın En Güçlü 10 Grafik İşlemcisi

@er36po Hocam genel performans olarak Titan bencede öndedir, karşılaştıracak kadar yeterli kaynak bulamadım bundan dolayı kesin konuşamıyorum ama kimsenin buraya gelip o sıralamaya bakıp onun dışında hiç bir şey araştırmayıp, araştırmayı geçtim okuduğu konunun yorumlarına dahi bakmadan bir şey satın alacağını sanmıyorum.
 
@er36po Sizinle karşılaştırma yapmayı düşunen GTX 970'in önde olduğunu savunan biri var.:) Kendisinin GTX 970'i var. Yakın zamanda konu açmayı düşünüyor.:D @Adion
Bekliyorum :D Hatta kartların üzerine iddiaya bile varım. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970, TİTAN'dan iyi değildir. GTX 970 ile GTX 980'in içindeki GPU'lar aynı. Sadece GTX 970'teki biraz kırpılmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bekliyorum :D Hatta kartların üzerine iddiaya bile varım. :)
Bu konuyu gördükten sonra merakımdan dolayı bir karşılaştırma yapmak istedim TITAN ile. Ben yine de iddiaya girmeyeyim. Çünkü sadece merakımdan yapacağım. :D Şuanki monitörüm Full HD değil. Bu yüzden DSR ile de çok gerçekçi olmayacağını düşündüğümden HDMI kablo alacağım yakın zamanda. Sonrasında TV'ye bağlayacağım. Bu arada işlemciniz neydi sizin? TV'ye bağlayıp testleri yaptıktan sonra konu dışında sizi etiketleyip konuyu açacağım. :D Fakat yanlış anlamayın amacım yarıştırmak değil sadece merak. :D
Bu arada mümkünse sadece oyunlarda karşılaştıralım. Render bakımından her türlü geçecektir diye düşünüyorum. :D
 
@Adion, hiç sıkıntı yok, maksat muhabbet olsun.:)

Benim sistem şöyle: (Skoru etkileyebilecek olan Donanım)
Rambage IV B.E./ 4930K/ GTX Titan ve Sıvı soğutma var. Eğer siz aynı sisteme sahip değil iseniz bu pek adaletli bir karşılaştırma olmayacak. Aksi taktirde ufak bir OC ile de sizi çok rahat geçerim.

Ama şundan çok eminim, 970'in Titanı geçme şansı yok. Bunu bayağı araştırdım ayrıcada karşılaştırmalar da yaptım.:)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı