Samsung Galaxy A7 İncelemesi Gelecek mi?

Yusuf Volkan

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2014
Mesajlar
335
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamun Aleyküm abiler kardeşler. Bu soruyu özellikle @Ali Güngör ve @Recep Baltaş abime sormak istiyorum. Galaxy A7'nin de diğer telefonlarda olduğu gibi modelleri var, A700 ve A700FD. İkinci modelde Duos özelliği ve Snapdragon işlemcisi var. İlk modelde ise Cortex işlemci var. Siz hangi modeli önerirsiniz?

Birde inceleme gelecek mi çok sabırsızım elimdeki telefonu satıp üstüne para koyup A7 alacağım. İncelemeyi bekliyorum yanıtlarsanız çok mutlu olurum teşekkürler :)
 
Abi sonunda dönüş yaptın. Meraktan kendimi asacaktım ya (Lafın Gelişi). İlk önce Technopat'a sordum ilk gün görmediler hadi dedim. İkinci gün de görmediler dedim. Ama üçüncü gün ümidi kestim, daha sonra deli gibi YouTube'da Galaxy A7 incelemelerini izlemeye koyuldum. 1 tane Türkçe inceleme yok. Akıl vermek gibi olmasın ama ilk incelemeyi siz yaparsanız Türkçe olacağı için tüm Türk kullanıcılar o videoyu izleyecektir.

Video ne kadar erken gelirse o kadar minnettar kalırım. Şuan aklımda o telefon var aileyle kararlaştırdık alacağız, umutla sizi bekliyorum. Teşekkürler Ali abi yanıtladığın için :)
 
Exynos modelinin işlemcisi çok iyi merak etmeyin. Samsung alpha telefonunda bu işlemciyi kullanmıştı. 20 nm üretim teknolojisiyle üretilmiştir ve 32 bit desteklidir. Snapdragon 615 ise 64 bit destekli ve 28 nm teknolojisi ile üretilmiştir. Her iki işlemci de 8 çekirdektir. Birbirine hemen hemen denk gibi işlemciler ama snapdragon 615 64 bit destekli olduğu için biraz daha iyi olması lazım. Grafik işlemci olarak adreno 405 daha iyi galiba.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı