8 Aydır Kullanılan LG G2 Deneyimi

Furkan Özyürek

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
276
Makaleler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi sosyaller. Bu konuda hala fiyat-performans da en iyilerden biri olan LG G2'yi tecrübelerimi, sorunlarımı ve artılarından bahsedeceğim. Modelim D802 dir. Umarım herkes için faydalı olur. Bütün sorulara açığım istediğinizi sorabilirsiniz
dfsfds.JPG
. Öncelikle 1000 TL lik telefonlar için LG G2 hala alınabilir şimdi değerlendirelim.

Ekran: 5.2 1080p bir ekrana sahiptir.Parlaklığı bana göre öğlen çok iyi şu ana kadar(8 aydır)hiç az gelmedi bana. Her zaman görebildim. Ekran da sanal tuşlar mevcuttur. Bu hem eksi hem artı LG'nin kendi uygulamaların da gidiyor ama bazı oyunlar da kalkmıyor. Görüntü kalitesi çok iyi. Film izlerken hiç zorluk çekmezsiniz.
lg-g2-d802-ips-ekran (1).jpg


Kamera: 13 MP ISO kamerası vardır. Hemen tecrübelerimi aktarayım. FPS düşüşü olduğu zaman kamerası bulanıklaşıyor. Video performansı muhteşem. Gündüz çok güzel fotoğraflar çekilebilir. Gece gündüz kadar olmasa da gayet iyi. Ayrıca otomatik odaklaması hızlı. Ama kendiniz odaklarsanız çok daha iyi performans elde ederseniz. Arka planı bulanıklaştırmak manüel odakla çok kolay ve profesyonel. Şimdi LG 2 ile çekilmiş fotoğraflara bakalım.NOT: Bu fotoğrafları ben çekmedim güvenilir sitelerden aldım ama istenirse kendi çektiğim fotoğrafları da koyabilirim.
1407844350_20140811184255.jpg
1403796122_20140626132941.jpg

E4707A33EF9A36478E141EDCEEF5119A.jpg


Ses: Hopörleri ahım şahım değil ama kötü de değil. Müzik dinlemediğim için bir şey diyemeyeceğim ama film izlerken çok iyi. Konuşurken de bir sıkıntı yok.

Tasarım: LG G2 nin çok ince yani bana göre olduğunu söyleyebilirim. Ben kılıf kullandıktan sonra bir ara elime aldım ve çok ama çok hafif geldi. Note 2'yle kıyaslanamaz bile hafif konusunda. Sihirli tuşları anlatmaya gerek yok sanırım ama arka tarafının sihirli tuş tarafının el kaymaması için matlaştırılmış. Ekran da söylemeyi unuttuğumu şimdi söyleyeyim ekranı ve kamerası gerçekten parmak izi geçirmiyor. Ama elinizin çok az bir kiri yani toza ddiyseniz fark ediyorsunuz.
LG-G2-black-1.jpg
İşlemci: Snapdragon 800 2.26 ghz işlemciye sahip. Kastığı tek oyun crazy taxi o oyunda bir problem var zaten. Hem en en berbat özelliği olan yani benim telefonda kışın doğal gaza para harcamayın parlaklık 100 de oyun oynayın bütün evi ısıtır emin olabilirsiniz.

Pil: Pili özellikle film izlerken çok az harcıyor oyunlarda normal ama ben 6 saat ekran alıyorum bu da çok iyi bir şey çünkü Zenfone 5 720 p arkadaşım parlaklık 25 de 4 saati zor buluyordu.Pili rahat bir gün götürür. Tabi full oyun oynarsanız götürür tabi şarjı.

Son sözler: Bunlar benim deneyimlerim her özelliğine girmedim çünkü bu deneyimimi anlatmam dı detaylı incelemeye bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bende yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve cihazın tek memnun olmadığım noktası kameranın geceleri biraz sapıtması, onun dışında kamera gündüzleri bana göre gayet yeterli ve mükemmel diyebilirim. Telefonumuzun bir diğer mükemmel diyebileceğim özelliği ekranıdır heralde, çünkün cihazda en basitinden youtube'da 720-1080p videolar izlerken bile çok iyi bir deneyim sunuyor. Görüntü çok berrak ve keskin geliyor gözüme. Bir diğer ekleyebileceğim nokta ise şu; cihazı şuan bile eline alan telefonun çok güzelmiş diye yorumlarda bulunuyor, bunu başkalarının telefonuna söyleyeni pek görmedim çevremde mesela. Birde artık saate bakmak için sınıfta yanıma oturanlar benim telefonu kullanıyorlar knock on çok hoşlarına gidiyor heralde..:D
 
Telefonu bende kullanıyorum çok iyi bir kamerası var. Performansı on numara olan bir telefondur. Bataryası uzun gidiyor ve çok kısa bir sürede şarj oluyor. Tek eksi yönü kasası pek sağlam değil.
 
Ben de 1,5 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntım olmadı. Telefonun altını üstüne getirdim, rootladım, farklı romlar yükledim, her şekle soktum maşaallah taş gibi. Bataryasında hiçbir azalma yok. Hâlâ 7 buçuk saat ekran süresi alıyorum. 1,5 günden önce şarj ettiğim nadir oluyor.
G2 ile ilgili her şeyi sorabilirsiniz.
 
Benim merak ettiğim bir şey var. LG telefon hiç kullanmadım. Şu an Samsung Galaxy s5 kullanıyorum. Ondan önce de S3 kullanıyordum. S5 alırken G3 ile arasında gittim geldim sürekli. LG G3'te daha doğrusu G2 ve G3 te kronik bir ısınma sorunu var dediler hep. Ben Samsung kullanıyorum ve ısınma sorunundan hep şikayetçi olmuşumdur. LG kullanmadığım için kıyaslayamıyorum. Samsung mu daha çok ısınıyor LG mi?
 
Samsung'un yeni exynos işlemcileri ısınmıyor fakat s5 ve lg g3'te kullanılan işlemciler aynı. Lg g3'ün işlemcisi 2k ekrana yetmediği için işlemci s5'e göre fazla ısınıyor. Lg g2'nin ilk serilerinde ısınma sorunu vardı, ısınmadan dolayı ekranda sarı lekeler çıkıyordu. Fakat yeni serilerle beraber ısı sorunu giderildi.
 
LG G2'nin 2. serisini kullanıyorum. 310k yani Ekim 2013 üretim. Isınma diye bir sorunum hiç olmadı. Kendim kasıtlı ısıttığım oldu tabi ki. Yazın ortasında şarjdayken yüksek grafikli ağır oyunlar oynayarak baya bi zorladım. O şekilde ısıttım. Onun dışında içinde orjinal rom ve kernel olmadığı halde ısınma sorunu yaşamadım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı