R9 390X Gelmek Üzere

AMD'nin Facebook'ta bir kullanıcıya vermiş olduğu cevap, Rx 300 serisinin çıkmak üzere olduğunu gösteriyor. GTX 970'ini yeni satmış ve GTX 980 almak ile AMD'nin yeni serilerini beklemek arasında kararsız kalmış Wonjoon Kim'e AMD'nin verdiği cevap yeni serileri için son rötuşları yaptıklarının resmi açıklaması niteliğinde.



Kaynak:
wccftech.com: AMD "Putting The Finishing Touches" on Radeon 300 Series

AMD-putting-the-finishing-touches-on-300-series.jpg
R9-390X.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Performansı gtx 980'den çok fazla olursa Türkiye'deki fiyatı da o kadar fazla olur. İsterse gtx 980 gibi 550 dolar olsun. Burdaki perakendeciler acımaz, yapıştırır 3500-4000 TL'yi.
 
@M. Oğuz GÖK Böyle bir durum söz konusu değil. Mantle ile FPS daha stabil oluyor ve FPS düşüşleri azalıyor. Muhtemelen test ettiğiniz cihazda sorun vardır.
 
$999'lık TITAN X, Vatan Bilgisayar'da ortalama 4700TL civarı bir değerde satılıyor (Asus-5200TL, Zotac-4300TL). Eğer AMD fiyat etiketini açıklarsa, ona göre kıyaslama yapabiliriz.
 
Bir miktar para biriktirdim ve birktirmeye devam ediyorum. Elimdeki Gtx 770'i değiştirsem mi yoksa Gaming anakart ile yeni Broadwell işlemcilerimi beklesem diye düşünüyorum. Umarım tez zamanda çıkar şu ekran kartıda performansa göre karar veririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı