MSİ GTX 760 VS GTX 960

@JaroxJamaica, Arkadaşımız olayı güzel bir şekilde anlatmış.
Dediğiniz site hem burada yasak, Hem saçma sapan sonuçlar veriyor. Technopat dururken neden böyle boş sitelerde araştırma yaptınız ? Bahsettiğin ekran kartları incelemeleri mevcut.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GPUBOSS, CPUBOSS gibi siteleri benim gibi sadece hızlı sayısal bilgiler almak için kullanın lütfen. GTX 960, GTX 760'ın üzerinde bir kart, fakat GTX 960 ayarında ve AMD tarafında görece yeni mimarili R9 285 var. Şu an R9 285, Vatan Bilgisayar'da indirimde ve onu almanız tavsiyemdir.
 
Bende bu ikilem arasında kalmıştım uzun süren araştırmalarım sonunda GTX960'da karar kıldım.Aradaki 3-5 FPS farkı için değilde enerji tüketimi,daha az ısınması,yeni teknoloji barındırması bunlar bana cazip geldi.
128Bit olduğu için araştırıp,görmeden yorum yapıyor insanlar adamlar yeni teknoloji oluşturmuş 256Bit'den daha performanslı birşeyi 128Bit'in içine koymuşlar, Uçak motorunu sedan arabaya takmak gibi bi örnek versem çok abartı olur ama aklıma bu geldi sadece :)
 
Gpuboss ve Cpuboss siteleri taraflı o yüzden yasak Amd'nin en iyi kartınıda karşılaştırsan yine kötüymüş gibi gösteriyor o sitelere itibar etmeyin kendiniz inceleyin videolarına filan bakın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı