En güçlü android akıllı telefon

  • Konuyu başlatan ROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3B
Performans olarak kesinlikle Nexus 6, sadelik güncelleme sıklığı ve malzeme kalitesi olarak çok önde. Ama telefon bomboş, yani Samsung touchviz gibi cafcaflı arayüzü yok, bu kimi için artı, kimine göre eksi. Ama ben Nexus 6 diyorum...

Kamera ve sağlamlık konusunda da Xperia z3 önde gibi duruyor lakin kullanılan kamera kendi üretimi ve çoğu firmanın kullanmak için sırada beklediği bir parça.
 
Saf android kişiden kişiye göre değişir bazıları sevebilir, ben şahsen sevmiyorum saf androd bana çok sıkıcı geliyor. Ama saf androidli nexus 6, note 4'e göre daha stabil çalışır. Kamera da en iyi z3 demişşiniz, fakat şu an android cephesinde en iyi kamera note 4'de. S6, S6 edge, htc one m9 hariç bunlar çünkü daha piyasaya çıkmamış.
 
Sony, kamerayı yapıyor da yazılımını yapamıyor. Her yere kamera dağıtan firma, kendine gelince çuvallıyor. Nexus'un arayüzü boş ve sade, bir launcher kurun görüntüsü değişir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı