İ5 4690K Ve GTX 980 Tabanlı Sisteme PSU Önerisi

Kesinlikle bu sisteme alacağın güç kaynagi 80+ ve iyi bir marka olmali. Güc kaynagi deyip ucuz birseyler alayim deme. Bilgisayarin en önemli parcalarindan biridir. Sonra bilgisayarin acilmama ve ara ara kendiliginden reset atma sorunlari ile karsilasirsin.Acikcasi ben bequiet 680 80Plus Silver kullaniyorum ve tavsiye edebilirim. Yada arkadaslarinda tavsiye ettigi gibi Corsair, thermaltake de düsünebilirsin. Son olarak islemcinizin overclock özelligi var. Egerki ilerde overclock yapicaksaniz 600 w üstü almanizi tavsiye ederim.
 
Hocam bunu tam olarak nasil anlariz? Ben de MSI 980 aldim, ekran kartini ilerde SLI yapmayi dusunuyorum. Ona gore bi guc kaynagi alayim diyorum, ama kac Watt alacagima karar veremedim bi turlu.
750W Gold veya gönül rahatlığı için 850 alırdım. 980 SLI'a.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ilerde sli yapacaksanız 750 watt gold veya 850 watt bronze'den aşağısını düşünmeyin. Marka olarak da Seasonic ve Evga fiyat araştırması yapın.
Yok SLI yapmayacağım derseniz Seasonic M12 620 watt 80+ bronze moduler güç kaynağı işinizi görür, ereyon.com da en son 280 TL gibi bir şeydi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sisteme baktığımda üst seviye bir oyuncu-render bilgisayarı görüyorum. İşlemci OC tabanlı, ekran kartı da canavar. 450 watt, 500 watt ile kendinizi ve makinenizi sınırlandırmayın. Muhtemelen ileride bu sisteme SLI yapılır. Bu yüzden en az 700-750 Watt tavsiye ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı