SteelSeries QCK+ sahte olabilir mi?

sashafps

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
290
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar aylar önce SteelSeries QCK+ large modelini Trendyol üzerinden satın aldım fakat başka bir SteelSeries mouse pad kutusunda geldi. Bunun üzerine SteelSeriesTR ile mailden 1-2 gün konuştuk, sonucunda mouse padin sahte olduğuna karar verdik :D ama "orijinalinde böyle olur" dedikleri her şey birebir bana gelen üründe de vardı. Yani tamamen orijinaldi aslında ama buna can sıkmaktan kafamdan atamadım :D Öncelikle bu mümkün mü? Yeni bir mouse pad almam gerekli mi sizce? HyperX Fury Pro veya tekrar bir SteelSeries QCK Edge falan düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün orijinal ama farklı bir kutuda geldi diyorsun. Üründe sıkıntı yoksa, bence kullanmaya devam edebilirsin. Anladığım kadarıyla şu an için iade gibi bir seçeneğin yok. Yani firma ile görüşüp, sahte olmadığı sonucuna vardığına göre buradan biz ürün hakkında yorum yapamayız. Ne desem boş yani.

Ürünü teyit etmek için bir arkadaşında falan varsa, birebir kıyasla. Ya da Amazon gibi bir yerden aynısını sipariş edip, karşılaştır. Orijinal ise yeni aldığını iade et. Tabii bu etik bir davranış olmaz.

Ama orijinalse bile ve kullandığın üründen memnun değilsen, direkt HyperX modelini alabilirsin.
 
Zamanında Trendyol üzerinden QCK Edge large almıştım önceden de küçük boyutunu kullandığım için anlamıştım sahte olduğunu dokusu logosu arkasındaki hologramları her şeyi ben sahteyim diye bağırıyordu arkasında da steelserles yazıyordu :D hemen iade edip adekstoreden almıştım asla da öyle bilinmeyen satıcılardan almam.
 

Geri
Yukarı