Win32 Virüsünü Temizleme

Verdiğim işlemler sistemi yavaşlatmaktan çok hızlanmasını sağlar. Yani bunun dediklerimi yapmakla alakası yok. Görev yöneticisinden en çok tüketen programı gözlemleyin.

"Videolar açılmıyor!" Hangi videolar? Chrome üzerinden face ve videoları açın. Chrome güncelleyin.
Hocam zaten chorme üzerinden açıyorum.
Ve chorme'da güncellemeler yönetici tarafından devre dışı bırakıldı yazıyor.
Görev yöneticisnde pek kullanan bişey yok(chrome dışında).
 
Hocam bilgisayarın anakartı değişti, format atıldı fakat hala win32 virüsü silinemedi. Eset yüklendi. Esetle 2-3 tane win32 virüsü bulundu. Bilgisayar yavaşladı, Eset kendi kendine devre dışı kaldı vs. Hocam bu virüsü nasıl silerim?
Bir türlü silinmiyor. Harddiski değiştirsem virüs gider mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartla pek alakası yok bu olayın. Harddiski biçimlendir. Temiz bir 8.1 kur. Ardından Norton, Kaspersky veya BitDefender yazılımını kur. Sistemi tam tarama yap. Ardından sonradan taktığın usb gibi harici diskleri takıp tarat.
 
Format atılıp silinmez ise büyük ihtimal yine senin kusurun var. Ya virüslü usb bellek taktın yada Eset'i creacklı kullanıyorsun ondan bulaşıyor. Zaten Eset kendisi virüs ve hala onu yüklüyorsun. Ayrıca virüs buluyor diyorsun ama bulduğuna dair kanıtın nerede? Önceki raporlarda win32 virüsü yoktu zaten Eset'in saçmalıklarındna başka birşey değildir.
 
Format atılıp silinmez ise büyük ihtimal yine senin kusurun var. Ya virüslü usb bellek taktın yada Eset'i creacklı kullanıyorsun ondan bulaşıyor. Zaten Eset kendisi virüs ve hala onu yüklüyorsun. Ayrıca virüs buluyor diyorsun ama bulduğuna dair kanıtın nerede? Önceki raporlarda win32 virüsü yoktu zaten Eset'in saçmalıklarından başka birşey değildir.
Formattan önce Eset kullanmıyordum. Eseti ve formatıda ben atmadım. Anakart yanınca tabiki bilgisayar tamiri yapan bir dükkana gitti. Eset ve format orada atıldı. USB belleklere formattan beri elimi sürmedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eseti ve formatıda ben atmadım. Anakart yanınca tabiki bilgisayar tamiri yapan bir dükkana gitti. Eset ve format orada atıldı. USB belleklere formattan beri elimi sürmedim.
O zaman formatı atan dükkanı değiştir. Oynanmış sistem kurmuş yada onun usb belleklerinde virüs var. Siteden Win 8.1.3 indir ve format atma rehberi ile temiz kurulum yap.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı