PayPal hesap kilitlenmesi

sefasefa2

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2014
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PayPal'i merak ettiğim için rastgele adresle rastgele bilgilerle acmistim 1 sene sonra yani bugun lazim oldu ve annemin kredi kartini tanittim sonra alişverisi onaylamadi ve birden hesabiniz kisitlandi dedi. Benden kimlik fotokopi fotoğrafini istedi ve kredi kartindan 3 tl alarak ekstreye gelen 4 haneli kod istedi. Ben bunlarin 2 sinide yapmayi dusunmuyorum daha hesaba girmesem bisey olurmu ? Cunku annemin karti daha fazla bilmediğim bisey yapmak istemiyorum . Ben yeni bir hesap açip karti o yeni sorunsuz hesaba eklesem sorun cikar mi ? Tesekkur ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardesim öncelikle ben de paypal kart sahibiyim o kesilen 3 lira ve o kod kartın sana ait olup olmadıgını anlamak icin ben de aynı islemi uyguladım bir sıkıntı çıkmıyor. 3 lirayi paypal hesabına(kartına degil hesaba) aktarıyor) ve eger istersen paypal hesabından kartını silip başka bir paypal hesabına aktarabilirsin fakat diger hesaptaki 3 liran orda kalmış olur haberin olsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı