Bilişim Alanının En Kapsamlı Dalı Hangisidir ?

ÖmerAltıntas

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2014
Mesajlar
489
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben bilişim hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ağ işletmenliği , veri tabanı programcılığı , web programcılığı dallarından maaşı iyi , iş bulma imkanı kolay olan hangisidir ve bilgi verirseniz daha çok sevinirim. Teşekkürler.
 
Bildiğim kadarıyla bilişim bölümünün en geniş kapsamlı dalı Veri Tabanı Programcılığıdır. Ama yine de okul rehberlik öğretmeniyle veya idareyle görüşmeniz daha sağlıklı olur.

Bu alanda, bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, programlama dilinin kurulumu, veri tabanı oluşturma/yönetme, yazılımsal donanım geliştirme, sistem bakımı, yedeklemesi ve sistem parçalarının yazılımı/kurulumu hakkında eğitim veriliyor. Bunların yanında sanırım web tasarımı ve programlama dilleri ile web uygulaması yapımı gibi eğitimler de verilmekte diye biliyorum.

İş imkanı ve maaş düzeyini tam olarak bilmiyorum. O yüzden onu senin araştırman lazım. Ayrıca web programcılığı altarnetif olarak düşünülebilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı