GTA V kaldırmayan PC'ler için yama

GTA V, bir önceki GTA oyununa nazaran daha güçlü optimizasyonla beraber PC için çıktı. Ancak yine de bilgisayar özellikleri oldukça düşük seviyede kalan oyuncular GTA V'i oynamanın bir yolunu arıyorlar. Ragnos1997 isimli bir oyuncu, GTA V'i oldukça düşük sistemlerde oynamak için bir yama paylaştı.
Ragnos1997 oyunu aşağıdaki videoda Intel i3 2330m 2.20 GHz işlemci, 4 GB 665 MHz RAM ve Nvidia GeForce 520M ekran kartıyla 30 FPS üzerinde oynuyor. Tabii ki oyunun grafik kalitesi bu videoda neredeyse GTA: San Andreas seviyesine yaklaşıyor. Ancak yine de öyle ya da böyle oyunu deneyim etmek isteyen, fakat PC'si kaldırmayan oyuncular bu yamayı değerlendirecektir.

Yamayla ilgili sayfaya "ragnos1997.wordpress.com/ragnotechclient/" ulaşabilirsiniz.

[Alıntı]= www.bolumsonucanavari.com: Bölüm Sonu Canavarı
 
Sistemi yüksek olmayanlar için iyi ama videosuna baktım gerçekten San Andreas'a çok benzemiş yamada güvenilir ise sistemi düşük olan arkadaşlar değerlendirebilir. Ama oyundan çok zevk alınacağını zannetmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Sistemi yetmeyenler için güzel haber, grafikler gerçekten San Andreas'ı hatırlattı ama herkesin iyi bir sistemi yok maalesef hikayeyi görüp oynamak isteyenlerde oynasın bu şaheseri.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı