ASUS H81-Gamer, i5 4460 ve GTX 970 PC Toplama

H97 Pro Gamer cok ucuk ya, benim dedigim H97 Plus sadece 30 tldaha pahali 400 tl ... pro ise 150tl ekstraya giriyor bence size en ideali plus :)
Aynen arkadasin dedigi gibi o fiyatlara cikiliyorsa zaten G5 cok daha uygun olacaktir :)
 
H97 Pro'yu kastetmiştim, Gamer serisi değil.
Bütçeyi yeterince zorladım aslında 20 30 daha derken fiyat uçuyor cidden H81'e razıyken H97 Yonga setine kadar ilerledim. Daha fazla ilerleyemem.

Onun yerine bir adet San Disk Flash bellek USB 3.0 16Gb yazdım windows 8.1 kurarken ve format atarken lazım olacak.
 
Peki siz bilirsiniz, kullanacak olan sizsiniz, ama dogru soyluyorsunuz o da olsun bu da olsun derken bi bakmisiz 10 tl 10tl fiyat 500 tl ucmus bi yerde frenlemek lazim :)
 
Kardeşim gerek fiyat gerekse Kargo teslim konusunda Hizlial.com'dan şaşma derim.. Vallaha Siparişi verdikten sonra 3-4.gün elinde olmassan adımı değiştiririm...
 
Anakartı değiştirdikten sonra sistem gayet güzel hayırlı olsun. Siteler hakkında parçalar geldikten sonra bilgilendirirseniz sosyaldeki kullanıcılar içinde bilgi olur.
 
Hızlı gönderi demek istedin her halde. Hızlı gönderi şöyle;
saat 10:00'da sipariş ver o ürünü 14:00 da elinde demek İstanbul içi...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlara baktım ama maalesef Eksen Bilgisayar'dan daha uygunu yok, hatta bir çok siteyi gezdim daha uygunlarını bulamadım.

Hızlıal.com her alışveriş hızlı para kazandırıyormuş ama 10 hızlı para 1 TL anlamına geliyor Toplu siparişlerde geçersizmiş ilk 15 gün kullanılamazmış. Gereksiz bana uygun fiyatlı siteler lazım.

Ancak tavsiyeler için teşekkür ederim.
 
Hızlı para 2. siparişlerin için yani önemli değil... Fiyatlar uygun.. Vatan'da 450 TL'lik anakart hizlial.com'da dün 220 liraya düşmüştü. Düşün ayni farkı :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TeknoFiyat

Link de kabaca arayacağınız ürünü yazın otomatik olarak en ucuz siteleri bulur. Güzel bir uygulama olmuş gerçekten kontrol ettim doğru indeksliyor. Sadece güvenilir ve alış veriş yapılmış siteleri indeksliyor söylediklerine göre ancak ne kadar süre'de bir yenilediğini bilmiyorum. Tecrübelerime göre sık sık yeniliyor. Son birkaç haftadır kontrol ediyorum.

Arkadaşlar Zalman Z3 Plus kasa ve Zalman LX-600w PSU Sinerji bilgisayardan geldi.

Geriye eksen bilgisayardan gelecek olan diğer bileşenler kaldı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı