Uydunet'in TTNET'ten Farkı

aslan29

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2015
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
50 Mbps’ye kadar 250 GB AKK'li Eko sınırsız 12 ay tahattutlü 80,10 tl, 24 ay tahattutlü 71,20 tl tarife buldum. Uydunet kullananlar yorumlarınızı bekliyom. TTNET ile fark var mıdır? Hizmet farkı. Şu an kullandığım TTNET 8mbps AKK'siz 123TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu paketi binada 2 dairede kullamayi düşünüyorum. Kablo hattı çekip. Geçen indirme verilerine baktım 150 - 200 GB arası o yüzden dedim 250 GB yeter herhalde. Bulunduğum yeri sorgulattim bi sıkıntı yok. Hızı da iyi görunce atlıyim dedim. Bugün gidip TTNETi kapatacam. Biraz sorup soruşturuyim daha sağlıklı bilgi alıp karar verecem artık. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum UYDUNET bir numara bu konuda. Son zamanlarda turkcell-superonline ile yarışsalarda UYDUNET kurulduğu günden beridir çok iyi hizmet veriyor. Ben daimi kullanıcısıyım ve çok önemli bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum. Arkadaşında dediği gibi vadettikleri hızı gerçekten veriyorlar. Tamı tamına hizmeti net alıyorsun ve herhangi bir kesilme kopma arıza durumu ttnet'e oranla daha az oluyor. Tabi burada yaşadığın yer ve altyapısı da önemli. Ama güvenebilirsin UYDUNET'E.
 
8 Aydır uydunet kullanıcısıyım. O zaman bir kampanya vardı ilk yıl 39 ikinci yıl 59tl diye. 25Mbit 75akk + Teledünya temel paket kablolu tv. 10 Tl ekstra verip AKK 150gb yaptım 49 -69 ödeyeceğim. Buna benzer bir kampanya bulursanız yapışın hemen ben çok memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı