Note 3 Android Sistemi Çok Şarj Yiyor

sekomantr

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
106
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşımın Note 3 telefonunda android sistemi diğer şeylerin çoğundan fazla şarj harcıyor. Buda şarjın çabuk bitmesine neden oluyor. Bunun için herhangi bir öneriniz var mıdır? Format atmak dışında. Çünkü daha önce böyle bir şey olmuyordu acaba güncellenen bir uygulama mı bunu yapmıştır ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bekle sana çözüm hazırlıyorum. Evet güncellenen bir uygulamada da sebep olabilir ama sistemin kendisi de çok güç tüketir normal şartlarda çok kullanımda bile note serisi şarjı iyi giderdi.

Cihazın bu kısmına gelip cihaz hakkında kısmına gir
1.png


Geliştirici mod aktifleşti uyarısı gelinceye kadar yapım numarasına ar arda çıkla
2.png


daha sonra açılan geliştirici seçeneklerine gir
1.png


bu kısımda pencere, geçiş ve animatör ölçeklerini olabildiğince kıs yada kapat tercih senin
3.png


burası önemli şarj konusunun çoğunluğunu bu kısım halledecek arka planda çalışan uygulamalarına sınır koy yada arka planda uygulama çalışmasın diyorsan bu kısımdan kapat
5.png
4.png


Umarım yararlı olur senin için.
 
Merhaba bende de note 3 var yalnız
Geliştirici seçenekleri diye bir şey yok tarif ettiğiniz yerde lütfen bana da yardımcı olurmusunuz hiç kullanmazken bile şarjı bitiyor
Saygılar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı