DX12 çıktığında sisteme nasıl kuracağız?

BigSmoke

Kilopat
Katılım
12 Mart 2015
Mesajlar
2.987
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar DX12 çıktığı zaman bunu nasıl anlayacağız? Sistemimize nasıl kuracağız? Bunun hakkında bir bilgi verir misiniz?
 
Windows 10 İle birlikte çıkacak. Windows 10 kurduğunuz zaman Ekran Kartı'nız destekliyor ise DX12'ye geçiş yapacak sisteminiz bildiğim kadarıyla.
 
Windows 10 İle birlikte çıkacak. Windows 10 kurduğunuz zaman Ekran Kartı'nız destekliyor ise DX12'ye geçiş yapacak sisteminiz bildiğim kadarıyla.
Yani ben ekstra olarak bir şeyler yapmak zorunda değilim anladığım kadarıyla. Ekran kartım GTX 760, DX12'yi destekliyor. Yani yapmam gereken Windows 10 çıktığında bilgisayarıma kurup DX12'ye geçmek mi? Bildiğim kadarıyla Windows 10 şu an bedavaydı, indirip kurabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben ekstra olarak bir şeyler yapmak zorunda değilim anladığım kadarıyla. Ekran kartım imzamda yazıyor, DX12'yi destekliyor. Yani yapmam gereken Windows 10 çıktığında bilgisayarıma kurup DX12'ye geçmek mi?
Evet. Şuan Windows 10 Technical Preview kurabilirsiniz fakat çok bug var ve de DX12'nin tam performansını alamazsınız. DX12'nin performansını alabilmek için Windows 10'un çıkmasını beklemeniz lazım ki o da Temmuz sonunda diye biliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı