Asus N56VZ-S4257H Windows 8 Recovery ve Etkinleştirme

bülent baykara

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu cihazı 2 yıl önce satın aldım ve cihazda lisanslı Win 8 vardı ve ben garantisi bitince SSD harddisk aldım ve eski harddiskin içindeki recovery kısmını imaj olarak alıp SSD nin içine gomdum fakat cihazim 2 ay önce çöktü ve tamir ettirdim SSD sorunlu diye servise gönderdim format atıldı ve hersey silindi ve Bilgisayarımın da anakart sorunu vardı onu da başka bir firma çözdü. Ama suan orjinal recovery dosyası ne eski disk te ne yeni diskte mevcut değil bunu ilk orjinalindeki gibi recovery yapıp SSD ye gömme ve Win 8 i aktiflestirme imkanımız var mı varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim...
 
Merak ettiğim şey mesela ben bu cihazda orjinal olarak gelen Win 8 core single işletim sistemini kursam ve driverlerini kursam Acronis ile imajını alsam olur mu ve diyelim ki oldu o zaman bu sürümün en güncel olanı win 8.1 core single olanını yüklesem ve driverlerını yüklesem sonra acronis ile imajını alsam olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı