Ufo alacağım kararsız kaldım

Katılım
12 Eylül 2014
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar infrared ısıtıcı alacağım. Isınacak yer 25 m2 kapalı alan kapısı çok fazla açılıp kapanan bir yer değildir. Onun haricinde konuyu açmamın nedeni iki ürün arasında kaldım.Ayrıca onu alacağına 30 50 lira ver şunu al diyeceğiniz ısıtıcılara da açığım. Yani iyi bir şey almak istiyorum bir kez alınacak zaten 200 verip normal birşey alacağıma 250 verir iyi birşey alırım.
Bu arada ufo günlük 8 saat çalışacak. Arasında kaldığım ısıtıcılar.

Ufo Star S-30 3000w Infrared Isıtıcı GittiGidiyor'da 161724661

Ufo Micatronic Uk 2300 W İnfrared Isıtıcı Siyah GittiGidiyor'da 154066942
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8 saat açık kalacaksa tasaruflu bir cihaz alın derim. Pek ısıtıcılardan anlamam ama Micatronic Uk 2300 iyi görünüyor. Dik çalıştığı içinde kullanımı rahat olabilir.
 
Watt değeri düşük olmalı. Bazı beyaz eşyalarda watt değeri yüksek olsada tasarruflu olabiliyor; sizde mutlaka görmüşsünüzdür: A Enerji sertifikası, A+ Enerji sertifikası, A++ gibi sınıflandırılıyor. Bunun için tavsiyem önce bir piyasa araştırması yapın yani internetten değil de mağazalara giderek danışın, size en uygun gelen marka modeli daha sonra internetten araştırarak en uygun fiyata alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı