Fujitsu LifeBook AH532 G21 OS X 10.10.3 Kurulumu

USB'de hata olabilir. Başka bir USB ile imaj hazırla. Ayrıca OS X base system tıkladığında bekle biraz zaman geçsin. Senin USB'ye bağlı olarak okuma hızı yavaş olabilir.
 
USB'de hata olabilir. Başka bir USB ile imaj hazırla. Ayrıca OS X base system tıkladığında bekle biraz zaman geçsin. Senin USB'ye bağlı olarak okuma hızı yavaş olabilir.
2 ayrı usb ile deniyorum malesef hep aynı sorun çıkıyor. Şuan o siyah ekranda 10 dakikadır bekliyorum daha önce 30 dk beklediğimde olmuştu. Chameleonda nedense böyle bir sorun olmuyor. Tamamen saçmalık bu. Bu markayı almayın, kullandırmayın uyarın arkadaşlar
 
Bu arada usb doğru yazıldığına eminmisin? Çünkü bu kadar kısa zamanda yazmaması lazım. Win32 ile 10 dakikada hazır olması çok zor. İndirdiğin imaj bozuk inmiş olabilirmi?
 
Nasıl peki ? Bence bu durum tamemen uefi ile alakalı. Chameleon'lu herhangibir os imajını rahatlıkla açıp böyle sorun yaşamıyorum. Peki clover'ı chameleon misali gibi nasıl yaparız
 
Sorun senin daha öncede belirttiğin gibi, BIOS Secure Boot oluşu muhtemelen. BIOS flash yapman gerekiyor. Yada aşağıdaki linkten 10.10. Yosemite imajı ile Chameleon bootloader kuracaksın:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/os-x-10-10-yosemite-raw-İmajı.120024/
 
Ah o flash dosyasını bulabilsem. Malesef destek vermiyolar. Verdiğiniz linkteki imajı kurduktan sonra ekran kartım olan hd 4000 i tanıtmak için ne yapmalıyım ?
 
Kurulundan sonra bakmak lazım. Öncelikle chameleon ile kurulum yapıp bakmak lazım. Hd 4000 kolaylıkla tanıtılır eğer sorun olursa.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı