Akıllı Tahta Administrator Şifresini Kaldırmak

CapsOt

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
360
Yer
Sivas
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, akıllı tahtaya bir program kurmamız gerekli ama şifre istiyor. Bu şifreyi nasıl kaldırabiliriz? Tahta 3 tane hesap var. 3'ü de şifreli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda bu forumda yardımcı olabilecek kimse yok. Çünkü devlet o tahtalara uygulama yükleyin diye vermedi. Bu yapmaya çalıştığınız yasadışı bir iştir.
 
Biz programları D diskine atıyoruz. Öyle deneyebilirsin.
 
Akıllı tahtalarda DeepFreeze yüklü. Ve DeepFreeze şifresi soruyorsa idareden (Müdür, Müdür Yard. veya öğretmenler) şifresini öğretmeniniz isteyecek. Tabiki de öğrencilere vermezler şifreyi. Ders ile ilgili bir şey yüklenecek ise öğretmeniniz diğer öğretmenlerin yardımıyla yükler zaten. Bu işlere karışmamanız daha mantıklı.
 
Yasadışı bir işe kalkışacaksanız hiç yapmayın derim fakat genelde akıllı tahtaların şifresi "vesdijm@1453" olur. Tırnaklar olmadan yazarsanız işe yarayabilir.
 
Yasadışı bir işe kalkışacaksanız hiç yapmayın derim fakat genelde akıllı tahtaların şifresi "vesdijm@1453" olur. Tırnaklar olmadan yazarsanız işe yarayabilir.
Parolayı yanlış yazmışsınız. Hayır, elbette ki doğru parolayı söylemeyeceğim. Ama sizin de böyle bir işe kalkışmanız çok yanlış. Technopat yasadışı hiçbir şeye destek vermez.
 
vesdijm@n1453, bu akıllı tahta şifresi. İşi olan kullansın. :D

Ayrıca nesi yasadışı arkadaşım? DeepWeb gibi, adam akıllı bir iş için kullanacaksan neden yasadışı? Bizde copy paste bile yapmaya izin vermiyor şifreyi girmezsek, USBden film bile izleyemiyoruz, şimdi yasadışı mı oluyor şifreyi girmek?
 
Biz de şifre istemiyor. Şanslılardanız herhalde biz :D . Okulun modeminde ÖSS yazan bir tuş varsa WPS bağlantısı o. Tepe tepe kullanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı