Sosyal'de Bayan Yazar Var mı?

Türkiye için konuştum bende ama yurt dışında Microsoft, Samsung, Apple vb. şirketlerde çalışan yüzlerce bayan vardır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin analarınız, bacılarınızı, kızlarınız ya da çevrenizdeki kızları, kadınları bilmem ama, çevremde şahit olduğum birçok teknoloji hayranı kız, kadın var. Mesela bunların başında benim kızım geliyor, ona kalsa 24 saat PC'den çıkmayacak.:D

Ama yazık ki ''Sen kızsın, kadınsın, senin bu tür şeylerle ne işin var'' deyip heveslerini kursaklarında bırakan bir zihniyet var.:(
 
Ben çok küçük yaşlarda Bilgisayar ve Telefon önermiyorum bağımlısı oluyorlar yeğenime bu yüzden ikisini de vermiyorum. Ha ileride derse ki ben programlama öğrenmek istiyorum seve seve bilgisayar toplayacağım derse seve seve ama abidik gubidik işler, yok Facebook yok İnstagram kesinlikle hayır.
 
Oo Maço erkeğimiz de varmış(y) Yalnız şunu bilmelisiniz ki içinde kötülük olanı Kafdağı'nın üstünde saklasanız, iyi niyetliyi de akla gelebilecek en kötü bölgeye atsanız da değişen olmayacaktır. Yani o içinden geçeni öyle ya da böyle yapacaktır.:)
 
Birçok kişi bu yazdığıma belki kızacak ayrımcılık falan filan diyecek ama doğru bir şey bence. Bayanlar teknolojiden ne anlar anlasalar bile böyle forumlarda yazacak kadar değildir.
Bunun doğru olan hiçbir tarafı yok ve tabiri caiz ise tam bir deli saçması bu. Bir kadın neden teknolojiden anlamasın, bunu kanıtlar mısın ?
 
Ama yazık ki ''Sen kızsın, kadınsın, senin bu tür şeylerle ne işin var'' deyip heveslerini kursaklarında bırakan bir zihniyet var.:(
Ben de bundan bahsedecektim. Türkiyede olan genel ilgisizliğin en büyük nedeni bu bana göre. Kızlarınız sizin gibi bir babaları olduğu için çok şanslı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı