Mortal Kombat X Android Platformuna Sunuldu

Dün umarım android platformunada çıkarırlar diye aklımdan geçirmiştim bugün görüyorum. Mutlaka indirip deneyeceğim.
 
Bir şey sorucam, orada gereksinimlerde android 4.0 ve üzeri diyor ama general mobile discovery 'ye yüklenmiyor, neden?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bir şey sorucam orada gereksinimlerde android 4.0 ve üzeri diyor ama general mobile discovery 'ye ye yüklenmiyor neden?
İndirmek istediğimiz de oturum açmamızı istiyor. Fakat oturum açtığımız da uyumlu cihaz yok diyor.
Ülke sınırlaması mevcut. VPN değiştirip öyle deneyin. VPN değiştirmek içn linke bakabilirsiniz (VPN). @Alper ELEMAN, VPN değiştirip telefonunuzdan indirmeyi deneyin. Daha sonra VPN kapalı olsa bile oyuna girebileceksiniz.
 
Peki uygulamayı indirdim. Sonra açtım ve bağlan dedim. Bir uyarı geldi, güvenli olmayabilir felan dedim yine de bağlan dedim bağlandı. Oyunu tekrar indirmeyi denedim ama yine olmadı. Uyumlu değil vb. şeyler dedi. Olmuyor neden?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu Google Play'den bir kere VPN ile indirin. Yaklaşık 1.1 GB boyutunda bir dosya inecek. Sonra VPN sistemini kapatın ve oyuna girin. Google hesabınızla oturum açmanız yerde oturum açın veya açmayın, isteğinize bağlı. Devamında ise oyuna uzun bir bekleyişten sonra girebilirsiniz. Eğer 5 dakikadan uzun süre giremezsiniz telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer sorun hala devam ediyorsa telefonunuz ile uyumluluğu sağlamıyor olabilir.
 
Tamam VPN indirdin ama ekranda zaman yazdı. 19 saat 59 dakika 59 saniye yazdı ve hala bu öğe ülkemizde kullanılamıyor dedi ve erişim Türkiye'ye ne zaman gelir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Erişimin ne zaman geleceği hakkında bir bilgim yok fakat ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca bir uyarıda bulunayım; yazım kurallarınıza dikkat edin, eğer etmezseniz ceza alabilirsiniz. Sanırım daha yeni gelidiniz, 3 mesajınız var ve 3'ü de bu konuda. Hoşgeldiniz diyelim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı