Sony Xperia Z1 mi? Lg g2 mi?

Hakan Sarıkurt

Kilopat
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlar ilk çıktığında aradaki fiyat farkından dolayı, bu soruya verilen ağırlıklı cevap Lg G2 idi. Fakat gün geçtikçe aradaki makas daraldı. Şu an resmi distribütör garantili olarak hafızası artırılamayan lg g2 32 gb 1300 tl iken, hafızası artırılabilen Sony Xperia Z1 1400 tl. Sizin tercihiniz ne olur bu ikisi arasında?
 
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Sony xperia Z1'in tek elle klavye kullanımı çok zor geldi bana nedense? İlginç olan 5.2 inçlik Lg g2 5.5 inçlik Lg g3'de bile tek elle klavye kullanımı mümkünken, Z1'e tek elle hakim olamadım. :) Sanırım bunun sebebi Z1'in keskin hatlı ve kalın çerçeveli tasarımı. Bir yanda ergonomik, bir yanda dayanıklı şık bir kasaya sahip bir telefon. Siz bu konuda bir ikileme düşseydiniz hangisini tercih ederdiniz? :)
 
G2 kullanıyorum , iki seçenek arasında ben de kalmıştım . Z1 estetik olarak o paraları haketmiyor , G2 den çok çok memnunum , ekran koruyucu ve adam akıllı bir kılıfla güzel bir telefona sahip olabilirsin . Fakat benim aldığım zamana göre fiyatlar biraz daha düştü . G3 'e yönelirdim ben olsam =)
 
Her türlü G2. Dayanıklılık filan geçin bunları. G2'nin sol üst tarafına 3 KG'luk Dambıll düşürdüm bir şey olmadı 2 kerede yere düştü bir şey olmadı kılıfsız. Kameraya gelince G2'ninde gayet iyi bir kamerası var keşke Z1 alsaydım demezsiniz. Ayrıca 5.2 inçlik bir ekrana sahipken çok daha elde tutulması kolay bir cihaz Z1 gibi kaba durmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı