Z3 Plus Kasaya 12 CM'lik Fan Takmak

Öncelikle hayırlı olsun. 4 renkli fanı kaç TL'ye aldınız ? Ön tarafa takmanız için ilk önce kasanın ön kapağını dikkatli şekilde sökmeniz gerek, zaten en alt kısıma takacaksınız. Taktıktan sonra içerde ki deliklerden geçirip, anakart veya molex yardımıyla bağlayabilirsiniz. :)
 
12 Cm Kasa Fanı Işıklı 4 Renk Sıfır Vidalı GittiGidiyor'da 160050987 ürün bu birde bişey sorucam oradaki demire 8cm fan taktım yukarıda 8cmlik taksam bişey olurmu

Valla çok süper gözüküyor. Üstelik 4 renk ve fiyatı çok ucuz, ben komple değiştiririm fanları 5 tane bundan alırım. Bu arada sen kasaya tak bakalım. Taktıktan sonra çalışırken bana resim atar mısın ? :)

Sizce bu kasayımı alıyım yoksa biraz daha ekleyip zalman z11 neo mu

Bana kalırsa Zalman Z11 Neo al derim. Ben o kasayı inceledim, gerçekten çok güzel kasa onu tavsiye ederim.
 
Ön taraf çok zor açılıyor. Benim kasanın DVD sürücü takmadım, oraya fan takabilir miyim sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
QAR8Yk
ordaya'da mavi renk takıcam alt kısma dvd yeri boş belki orayada olur şuanlık böyle resim gözükmüyorsa mobildeyim bende gözükmedi link:hizliresim.com: Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı