ASUS VN247H 1 ölü piksel garantiye girer mi ?

EmperorsChampion

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2014
Mesajlar
590
Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar internette duydum. En az 3 ölü piksel olması gerekiyormuş garantiye almaları için bu doğru mu ? 1 ölü piksel var ama sonuçta ayıplı ürün sayılmaz mı ?
Ürünü Vatan Bilgisayar'dan 650 TL'ye 3 hafta önce aldım.
 
O devir geride kaldı. Artık 1 ölü piksel çıksa bile değiştirmek zorundalar. Değiştirmiyorlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
 
O devir geride kaldı. Artık 1 ölü piksel çıksa bile değiştirmek zorundalar. Değiştirmiyorlarsa Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
İlk aldığımda ölü piksel yoktu bütün kutu içeriği duruyor, sadece kutunun içinden çıkan köpükleri çöpe attım. Kutu içeriği eksik diye almamazlık yaparlar mı ? 651 TL'ye aldık. Umarım sorun çıkartmazlar. (n)
 
Monitöre ait bir parça kayıp değilse değiştirmek zorunda. İlk aldığınızda ölü piksel olmaması önemli değil. Servise verirken söylemediğiniz sürece anlayacak halleri de yok. :)
 
ASUS'un garantisine mi yollarlar yoksa yenisiyle mi değiştirirler ?
@son_goku

Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay içinde talepte bulunursa birebir değişim talep etme hakkı mevcut. Siz en kısa sürede ASUS ile iletişime geçip durumu belirtin ve değişim talep edin. Samsung telefonda 1 ölü piksel sebebiyle birebir değişim talep etmiştim ve değiştirilmişti 2 sene önce.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı