Masaüstü Bilgisayarda İnternet Hızlandırmak ?

Tharmasisian

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2014
Mesajlar
141
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Profesyonel CS:GO Oyuncusu
Arkadaşlar merhaba , benim internet hızım normalde 24mbs yani faturamda öyle yazıyor fakat şu an ki indirme hızım 500kbs ve 3 Gb'lık oyunu 6 saatte indireceğini söylüyor delirmek üzereyim . Kablo uzun biraz o yüzden olabilir mi yoksa başka bir neden mi vardır ? Bir çözüm üreten olursa çok sevinirim.
 
Tamamen yogunlga bagli ve indirdiginiz yerin upload hizina bagli. Bana soracak olursan benim hizim 21 mb ancak bugune kadar en fazla 5 mb hiz gordum.
 
Steam'den Assassin's Creed Chronicles China aldım 3.1 Gb yazıyor fakat internet hızı çok düşük . Normalde geçen hafta bu kadar yavaş değildi .
 
Adil Kullanım Kota'sını doldurmuşsunuz. Ay başında tekrar 24mbit'e ulaşıcaksınız.
Hiç 24mbit olamadım malesef . Öyle diyor fakat bu zamana kadar en fazla 4mbs oldu internetim . Ay başında daha hızlı oluyor tabii ama başka bir sorunu olabilir mi ? Modem sürekli açık duruyor bu nedenle olabileceğini söylemişti TTNet yetkilileri
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı