1500-2000 TL'ye Monster Abra A5 V1.1.3 Laptop

Roherty

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2014
Mesajlar
367
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar laptop diyince aklıma ilk olarak Monster notebook'un ürünleri geliyor. 2300 TL'ye oyun laptobu olarak bu ürün geldi : www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® ABRA A5 V1.1.3 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Ancak ürünün ekran kartı 128 bit olması ve RAM'inin de 4GB olması caydırdı beni sonradan.

Arkadaşım geçen yıl Toshiba'nın 1500 liralık bir laptobunu almıştı ve high ayarlarda akıcı olarak oynayamadığı oyun yok ve 5 sene kadar da olabileceğini sanmıyorum.

Sizin öneriniz nedir bu konuda ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 860m ekran kartı gayet güzel 128 bit olması sizi yanıltmasın. O fiyata böyle bir sistemi asus toshiba gibi markalarda bulamazsın. Asus toshiba gibi markalar işlemci ve ram miktarını fazla tutup ekran kartından kısıyor. İlerde 4 GB ram takviyesi yaparsanız iyi olur.
 
Seçtiğiniz bilgisayar gayet iyi SSD portuda mevcut ileride takabilirsiniz. Şu arkadaşının bilgisayarının modelini merak ettim. 1500 lira verip 5 sene boyunca güncel oyunları akıcı oynatabilecek bilgisayar o fiyata şaşırttı beni.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı