G3258 Sistemde GTX 750 Ti ve R9 270 Seçimi

Açıkcası aklımda ilk olarak işlemci, anakart, ramlar, harddisk, işlemci sogutucusu, güç kaynagı, ekran kartı, kasa, ve son olarak ssd düşünüyorum sisteme o bakımdan aklımda soru kalmaması için soruyorum. Herşeyi sırası ile alcagım yavaş yavaş toplıyacagım 17 yaşında ögrenciyiz nede olsa. :)
 
Kardeşim ekran kartı konusunda dediğim gibi eski 300 watt güç kaynağıyla devam edeceksen gtx 750ti al, güç kaynağını yeni alacaksan r9 alabilirsin :).
 
Aynı işlemciyi kullanıyorum. Bende işlemciyi ilerde değiştiririm diye aldım ama inanki gerek kalmıyor. Darboğaz oluşmuyor. Sistemin ne kadar kaliteliyse o kadar performans vriyor. İşte kanıtı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
O videoyu izleyince bu sistemi toplamak daha cazip geldi. Heveslendim tek sıkıntım monitörümüm 1440x900 çözünürlük maksimüm olması darbogaz olayına girmez inşallah.
 
Öncellikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Monitörüm' de 1440x900 çözünürlük mevcut. G3258 işlemciyi alıp overclok yapacagım 4.4 ghz e herhangi bir darbogaz sorunu olurmu? İlerde ekran kartın güçlü olup işlemcinin yetişememesi durumuda. Titan videosunu izledim ancak çözünürlük yükseldigi için daha fazla işlem görüyordu ekran kartı işlemci benimki sabit 1440x900 çözünürlükte olcak sıkıntı çıkarırmı? Bide 300 w aidata güç kaynagım var. Eski bilgisayarımdan kalma bu ekran kartlarına yetermi yoksa yeni bir psu mu alayım ?

Hayır darboğaz yapmaz.Zaten DirectX 12 çıkacak.Böylece işlemcinin yükü hafifleyecek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı