LG G2 Resim Silinme Sorunu

HardPlayer

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2014
Mesajlar
1.154
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Graphic Designer
Arkadaşlar yaklaşık beş aydır G2 kullanmaktayım. Galeride çektiğim resimler, indirdiğim resimler, Bluetooth'la aldığım resimlerin bazılarını telefon kendiliğinden sildi. Neye göre siliyor bilmiyorum ama bu sorundan dolayı değerli resimlerim gitti. Acaba bu gerçekten bir sorun mu yoksa buna benzer bir ayar mı var telefonda? Belki de veri depolama sınırı falan olabilir diye düşünüyorum. Bu arada babam da G2 kullanıyor ve onda da aynı olay oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa duyuyorum. Ben de G2 kullanıyorum. 5000'i geçik indirilmiş resim, ekran görüntusü vardır. Benim hiç silinmedi. Siz yanlışlıkla dosyaları gizliyor veya siliyor olabilir misiniz?
 
Kesinlikle öyle bir şey yapıyor olamam. Her yerini kurcaladım telefonun ama resimlerimi geri getirecek ya da silinmemesini sağlayacak bir şey göremedim. Yani bu tesadüflerden biri mi anlayamadım ama aynısı babamın telefonunda da oluyor. Yazılım hatası olabilir mi diye düşünüyorum ama bakalım servis ne diyecek. Cuma günü servisi aramayı düşünüyorum.
 
Çok ilginç bir sorun. 18 aydır kullanıyorum ve hiç böyle bir şey olmadı. Merak ettim. Yanlış bir ayar mı yaptınız acaba? Aklıma bir de google drive geliyor acaba fotoğraflarınız oraya yüklenip telefondan kaldırılıyor olabilir mi?
 
Bende böyle bir sorunu yaşıyorum. Resimlerde 2 3 adet gitmiş olsa da müzikler içinde kendi kafasına göre müzik siliyor.
 
Telefonu usb ile pcye bağlasam ve telefonun içindeki tüm dosyaları bilgisayardaki avg'den taratsam olur mu ? Aynı hesaba denk gelir mi yani ?
 
Cozum yolu cok basitmis.benide cildirtmisti kac haftadır. Inceleyin cozumu burda

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kardeş çok teşekkürler. Ayni galeri sorunu bende de oluyordu şimdi düzeldi sağlasın
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı